Ki sa ki minimòm la achte nan pokè

ki sa ki minimòm la ogmante nan texas oldèm

Apre achte 51% nan bank afilye fèm Jwèt Sal Limite nan mwa janvye 2015 via li yo Cherry Malta Limite oksilyè yo, sou entènèt kazino operatè Cherry AB gen kounye a te anonse ke li pral trape yon pli lwen 44% mennen nan Malta-konpayi ki baze ki sa ki minimòm la achte nan pokè. Stockholm-ki baze Cherry AB te deklare ke li te pran desizyon an pou fè egzèsis yon opsyon sou trape an plis mennen nan Jwèt la Lounge Limite a pran total li kenbe jiska 95% apre sib li yo ki gen eksperyans 'fò ak ki estab devlopman' nan peryòd la apre achte inisyal la ki sa ki minimòm la ogmante nan texas oldèm.
Cherry AB se responsab pou plis pase yon douzèn gaming sou entènèt domèn ki gen ladan SunnyPlayer.com, SveaCasino.com ak CherryCasino.com pandan ke yo ap anplis de sa jan mèt jwèt pwomotè Yggdrasil Gaming Limite yo epi te depanse apeprè $228.12 milyon dola nan Ka achte Malta-biwo santral li yo rival li ComeOn Malta Limite ki sa ki minimòm la jwèt aza gaye nan rapò. Kounye a klase kòm pi gwo a twazyèm fèm nan kalite li yo nan Scandinavia, Cherry AB eksplike ke dènye li yo se achte yo dwe peye pou atravè yon konbinezon de lajan kach ak yon nouvo pwoblèm de aksyon' e te espere yo fèmen apre li pwochen reyinyon anyèl la jeneral nan mwa Me. Apre fini, li detaye ki rete 5% an nan Jwèt la Lounge Limite se yo dwe ki te fèt pa antreprenè Jonas Cederholm ak Fredrik Langeland, ki moun ki te etabli konpayi an nan 2011, epi yo rete ak kabinè avoka a post-fè fas kòm li Chèf Egzekitif Ofisye ak Tèt nan Lavant respektivman konbyen tan ou ka kouri move nan pokè. Anders Holmgren, Chèf Ofisye Egzekitif la pou Cherry AB, deklare ke Jwèt Sal Limite gen 'yon gwo pozisyon nan yon mache kap grandi' ak dènyèman te chalked moute total twazyèm-trimès revni nan anviwon $5.38 milyon dola, sa ki reprezante yon ogmantasyon nan 180% ane-sou-ane, koutwazi nan yon salè anvan enterè, taks, depresyasyon ak amortissement marge nan 75% konbyen tan ou ka dwe nan prizon pou jwèt aza.
"Jwèt la Sal [Limite a] modèl biznis se konsiderableman évolutive, konpayi an te gen kapasite inik nan optimize motè rechèch ak se rekonèt estanda nan afilyasyon nan endistri a gaming epi nou wè gwo potansyèl yo elaji sijè ki abòde lan nan biznis la genyen ladan tou lòt segments sa yo jan yo prè yo afilye sit entènèt Lainat.fi, [ki te] rann pa Jwèt Sal [Limite] nan novanm nan," li nan yon deklarasyon ki sòti nan Holmgren. konbyen tan ou ka ale nan prizon pou jwèt aza.